Eşti aici

Lista cu punctajele inițiale ale cadrelor didactice înscrise la etapa de PRETRANSFER

  • Rugăm cadrele didactice care participă la etapa de pretransfer, să verifice cu maximă atenție toate coloanele din lista atașată. În situația în care se constatată erori, omisiuni, etc. (de exemplu: nume greșit, localitatea de domiciliu greșită, unitate școlară greșită, disciplină greșită, etc), contactați compartimentul management resurse umane din cadrul IȘJ Dolj.
  • Conform Calendarului, în perioada 29-31 martie 2023, cadrele didactice care participă la etapa de pretransfer depun dosare la unitățile de învățământ care au publicat posturi didactice/catedre vacante pentru obținerea acordului de principiu pentru pretransfer,  precum şi la unităţile de învăţământ la care sunt titulare cadre didactice care au depus cereri de pretransfer, pentru obținerea acordului de principiu pentru pretransfer.
  • Vă rugăm să aveți la dumneavoastră, în original, acordurile obținute, la ședința de repartizare.
  • Eventualele contestații privind punctajul la evaluare se depun în data de 29.03.2023, pe adresa de e-mail: secretariat@isjdolj.ro și  în data de 30.03.2023, între orele 9.00 - 16.00 la Registratura I.Ș.J. Dolj sau pe adresa de e-mail: secretariat@isjdolj.ro. La cererea de contestație se atașează copia cărții de identitate a solicitantului.
AtaşamentMărime
PDF icon lista_punctaje_initiale_pretransfer.pdf3.25 MB